Sivut

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannuksen menu

Kotiprofessori oli hyvissä ajoin  repinyt pääkaupunkiseudun aviisista juhannuksen menun.
-Näitä me teemme, ovat hyviä, sanoi ja maiskautti suutaan tyytyväisenä.
Ribsejä, jaha, ja siihen liittyvästi bbq maustejauhesekoitus ja bbq  marinnadi/voitelusoossi - koskaan aiemmin ei tehty, mutta mitäs sitä ei juhannuksen pelastamiseksi naisihminen lupaisi tehdä.

-Ohjeen mukaan vaan kun teemme (teemme!), niin hyvää tulee, tuumii ja hoputti minua ostoksille,
Ihan ohjeen mukaan tehty jauhe tässä:

 ...ja soossikin saatiin aikaiseksi...
Lopputulos pitäisi näyttää tältä:
 Maustaminen vei yön yli:
-Sitten tehdään tämä salaatti sen seuraksi, kuului lehden ääreltä..
Riips, repii ohjeen kauppareissulle mukaan...
Ruotsalainen perusnasalaatti matjessillitwistillä alkoi saada hahmoaan...
 Ei ole ihan samanlainen kuin  reseptiikan mukaan olisi pitänyt olla... mutta maistui...
 Ja koska olen taloyhtiön hallituksen jäsen, uskaltauduin sillä arvovallalla perustamaan kesäkeittiön parvekkeelle...
 Miesten työtä...
Kun vertaa  ohjeen kuvaan, voisi olla jopa tyytyväinen. Ja kun katsoo lautasiin, voi olla hyvinkin tyytyväinen:
                                                            Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti